Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Чим комфортніша
-
Ми теж в Польщи. 4 роки майже. То я читаю на відстані в Канаді та на умовиі розумію що буде не солодко. Польща комфортніша
-
Ну у нас так само. Сидимо в Польщі, тут помалу звикаємо, є роботи, школа, гуртки, житло. І з кожним місяцем очікування все важче
-
Авжеж сумно, але бісить те що люди сподівалия на візи та переїзд, і багато хто вже втратив віру, я і сам вже не розумію чи потрібно туди їхати, якщо такі нерви роблять ще на стадії візового процесу…
-
Если назад хотите получить по почте оплачиваете курьера, если сами забираете то не надо оплачивать
-
А сплачували щось? Чоловік десь прочитав, що якщо подавати самостійно, то все одно треба сплачувати кур‘єрську доставку 🤷🏼♀️
-
У нас тоже, у мужа уже часики тикают (вклеена виза), а я и малой - ждемс
-
Якщо це так - то це дуже сумно(
-
У мене теж саме,я з візою,мала і чоловік немає.
-
Правди гіхто не знаеє, тілька догадки якісь є… але все че маячня, думаю що вони просто не в змозі стільки людей пустити до країни, томи і роблять так щоб начебто і дають візи але скористатися їми не має сенсу для родини…
-
В понеділок
-
Какого числа вы отдали лично? На сайте пишут, что передать паспорта в Вене можно только через курьера
-
Коли починаю шукати в чаті, 100500 смс не по темі знаходиш. Перепрошую що Вас потурбувала Дякую
-
Доброе утро) 91й день ожидания, полёт нормальный)) По традиции - МегаЖдунам удачи 🍀🤞🏼
-
Співчуваю теж вам. От чому сім'ям разом не розглядають(
-
Дякую. Так, дуже сумно. Краще усім разом б дали, хай навіть і чекати. А то помахали перед носом цукерочкою(
-
З 19.05 заявки на дітей і досі чекаємо, дорослі вже місяць з візами… писали і дзвонили всюде де тільки можна- результат - 0