Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Да, у всех. Только у мужа прописка Киев, а у нас Крым(
-
Заказываю 28 или 82 какашечки,тогда точно будут визы
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Вже два рази дзвонив туди, відповідь одна й та сама, але с першого разу не можливо дозвонитися, з-4 спроби і тоді відповідає оператор, але це оператар консульства і вони ніякого відношення до візового відділу не мають
-
Дивно. Мені говорить що номер вимкнений(
-
У нас 82 дня ожидания на детей,а сегодня 28- зеркально.Уже ищу любой знак.Киньте какашечку на удачу.
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Є, дзвонив 3 хвилини тому: пишіти на кризову і все… візовий відділ не відповідає на дзвінки
-
А ви дзвонили?
-
Номер есть, но только в консульство, там отвечает оператор, и только на общие, отдаленные вопросы, с офицерами они не соединяют, на все один ответ: пишите на мейл в кризисную форму…
-
Тобто? Я от і намагаюся вияснити чи є хтось хто туди додзвонився. Я тих людей які додзвонилися особисто не знаю. І взагалі, питаю те, що вважаю за потрібне. Питаня цілком відповідає правилам групи
-
Зачем тогда спрашивать? Спрашивайте у тех кто звонил. Если вы ТОЧНО знает