Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
підкажіть будь ласка, чи потрібно якось попередити візовий цент що ви надсилаєте паспорт їм на вклейку візи?
-
Дякую! А чи не підкажите, маю рішення суду про позбавлення батьківських прав батька дитини, коли здавала біометрію, то сказали перекласти також і як попросять додаткові документи прикріпити, але незнаю хто може якісно це зробити, можливо є якісь контакти? Можна в приват
-
Не только. Мы вот просто с женой подавались 29 декабря, 4 января сходили на биометрию и сегодня ей пришел запрос паспорта, а мне и сыну - нет. Я вот и решил почитать чатики, что люди пишут и один ли я такой счастливый ждун. Выяснилось, что таких ждунов сильно больше :) А тут оказалось, что у кого-то что-то там пропадало... кошмар.
-
Відкрили чат дуже рано 😂😂
-
Доброго вечора. Маємо дивну ситуацію і цікаво чи в когось таке було можливо і що з цим робити. На порталі IRCC ди ми подавали заявки ми з дружиною і син. Все було Ок, приходили нам повідомлення про кожного запрошення на вклейку, ворк перміт, а сьогодні дружини дані всі зникли?!!! Хоча поспорти наші (окрім сина) готові і скоро ідемо забирати. Сподіваємось проблем у неї не буде?!
-
Вы правы, у нас те кто уже с визами пропали а заявка на которую ждём отображается
-
У всех так сегодня , мы тоже в шоке
-
Шановні рятуйте, зайшов у свій кабінет, а там відсутні мої заявки. Там були дві заяви, на мене і жінку, при чому жінці уже був апрувал і вона вклеїла візу, а у мене був запит на додаткові документи і я їх вже завантажив ще у листопаді і чекав на результат. Що сталось? Як таке можливо? У мене волоси на потилиці аж піднялись від шоку
-
Работает кабинет, уже несколько часов, утром не работал
-
Где именно ?)
-
Hey good evening I am unable to open IRCC portal? If its open but there is no exciting application ? Is it an issue ?
-
В кризис я уже раз 5 писал - стандартная отписка - ваша заявка в приоритете, ждите