Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Нет, нельзя, серьезно
-
Совместные фото, много, за разные периоды. Скрины переписок(перевести на английский или французский). Можно в сопроводительном письме добавить короткий рассказ о развитии ваших отношений. Главное, чтобы они длились дольше одного года.
-
Здравствуйте, подскажите возможно ли при отправки документов вложить деньги в конверт для курьера? У нас нет банковской карты в Чехии и не можем оплатить доставку
-
Так, а на ребенка как потом билет?
-
Подскажите, пожалуйста, Можно одному человеку из группы привезти все паспорта на вклейку и забрать тоже одному? Выдают без каких-то доверенностей? Хочу сам для семьи это сделать, чтобы не тягать ребенка в другой город.
-
Ну вот, уже пошла волна отката после заявления Байдена. Ковид официально закрывают. Скоро и у нас все отменят
-
Краще би візу дали 😡
-
Зняття ковідних вимог Канадою! Вийшла офіційна інформація від уряду, отже що отримуємо: З 1 жовтня 2022 року незалежно від національності, подорожуючим до Канади НЕПОТРІБНО: ⁃ Заповнювати ArriveCan програму ⁃ Надавати доказ вакцинації ⁃ Робити тести на в’їзд і після прибуття невакцинованим ⁃ Сидіти на карантині ⁃ Моніторити симптоми чи признаки ковіду після прибуття в Канаду. Також! Непотрібно носити маски під час польоту чи проходити перевірки для перельотів чи подорожей наземно до Канади. Тепер маска як рекомендація, але не обов’язкова. Ті, хто подорожують кораблем, теж зняті всі вищеперелічені обмеження. Єдине, уряд рекомендує не подорожувати до Канади, якщо маєте симптом ковіду. Якщо будуть симптом виявлені під час польоту, то просять зголошуватися бортпровідникам і тоді можливо офіцер по прибутті вашому в Канаду, може поставити вас на карантин (це вже по ситуації вирішуватиметься). Посилання на новину: www.canada.ca/en/public-health/news/2022/09/government-of-canada-to-remove-covid-19-border-and-travel-measures-effective-october-1.html Ось такі новини :)
-
Эта информация уже есть во многих группах про Канаду. Я это и не приписывала, как свою собранную информацию. Там есть ссылка на официальный источник. Если вы считаете, что информация будет выглядеть корректно вот так, пожалуйста 🙂
-
Здравствуйте, Возможно тут есть кто-то, кто отправлял паспорта на вклейку в Мексике и может поделиться опытом?
-
26.05 Ждем мужу и 3 детям 🥹
-
Мы с 19.04….
-
А чому не вкажете, хто це все розписав? @nadiia.slova докладає чимало зусиль , щоб зібрати всю актуальну інфу з офіційних джерел.
-
В мене за п'ять місяців вже було і купа віщих снів, і сороки літали, і дітям снилося що я вже до них приїхав. На машину птахи какуляли, в то добро і ставав. Лише не їв. Ніц не допомагає.
-
Хай би вже розглянули той травень🤦♀️Бо чекати на дітей немає сил вже🤬🤬🤬🤬
-
Или просто с ксерокопией загран паспорта?
-
Ні Нажаль
-
Подскажите, кто-то летал по Европе с приложением Дія?
-
20.04 чекаю!
-
05.04 ждем !
2 Feb 2023, 01:21
60221/258652
about 2 hours ago