Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Сори , поняла, спасибо
-
Ясно
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Заповнення анкети! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Не могли бы вы мне помочь и скинуть ссылку на группу, пожалуйста?
-
И вот платить 2 раза тогда или нет?
-
На сайте что-то подобное писалось ,что если какая-то услуга полностью не оплачена то,могут написать об оплате недостающей суммы или же просто отправить документы обратно не рассмотрев их.
-
Нічого не маю проти. Нехай так і буде
-
не знаю я таких, dhl раз користувався дуже давно, але пам'ятаю шо в Грузію доправили шось за дня 4
-
Привет всем Меня зовут Марван я из Алжира. Я женат на украинке, у нас есть дочь. Мы зарегистрировались на Canada - Ukraine Authorization for Emergency Travel ( CUAET ) Теперь мы ждем, чтобы получить визу и приехать жить в Канаду. Я немного волнуюсь. Итак, я хотел задать вам несколько вопросов о жизни в Канаде? Это возможно?
-
Зустрічались тут такі , які місяцями по світу шукали документи. Але то одиниці , від тої кількості посилок
-
Яка заявка? Після здачі біометрії у Стамбулі тільки на паспорт номер біометрії вклеюють і на наступний день в особистому кабінеті вже писало biometric completed. А повідомлення які ви показуєте приходять від vsf global після того як я здала паспорт на вклейку з трек номером для відслідковування. Не плутайте людей. Можливо вам в країні де ви знаходитесь щось приходить з трек номером після біометрії але в Стамбулі такого немає. Я 13.09 вже отримала паспорт з візою на руки
-
та ну dhl надійна, це ж не нова пошта
-
Добрый день .Как отправлять паспорта на вклейку? На сайте визового центра пишется что за посылку 44 евро (это в одну сторону или туда и обратно) Оплачивать можно самому онлайн? И как оплачивать? Отправляю паспорт свой и жены одним конвертом. Обратно придут паспорта одним конвертом или двумя ?