Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
не знаю я таких, dhl раз користувався дуже давно, але пам'ятаю шо в Грузію доправили шось за дня 4
-
Привет всем Меня зовут Марван я из Алжира. Я женат на украинке, у нас есть дочь. Мы зарегистрировались на Canada - Ukraine Authorization for Emergency Travel ( CUAET ) Теперь мы ждем, чтобы получить визу и приехать жить в Канаду. Я немного волнуюсь. Итак, я хотел задать вам несколько вопросов о жизни в Канаде? Это возможно?
-
Зустрічались тут такі , які місяцями по світу шукали документи. Але то одиниці , від тої кількості посилок
-
Яка заявка? Після здачі біометрії у Стамбулі тільки на паспорт номер біометрії вклеюють і на наступний день в особистому кабінеті вже писало biometric completed. А повідомлення які ви показуєте приходять від vsf global після того як я здала паспорт на вклейку з трек номером для відслідковування. Не плутайте людей. Можливо вам в країні де ви знаходитесь щось приходить з трек номером після біометрії але в Стамбулі такого немає. Я 13.09 вже отримала паспорт з візою на руки
-
та ну dhl надійна, це ж не нова пошта
-
Добрый день .Как отправлять паспорта на вклейку? На сайте визового центра пишется что за посылку 44 евро (это в одну сторону или туда и обратно) Оплачивать можно самому онлайн? И как оплачивать? Отправляю паспорт свой и жены одним конвертом. Обратно придут паспорта одним конвертом или двумя ?
-
Можливо , але пошта теж не самий надійний варіант
-
Хто підкаже не можу відслідкувати паспорт по трек номеру, в когось так було що робили?
-
Я взяла білий конверт а4 і туди вставила всі потрібні документи на вклейку. Цікаво чи його потрібно підписувати
-
Чи потрібно його підписувати ?
-
А хтось підписував конверт на вклейку візи ?
-
Помилились Сам просто через таких відправляв , але в Бухарест. Чат можете полистати
-
та якось мені спокійніше буде не доручати свої документи лівій людині, хоч і переплатити там 20 баксів
-
Може простіше через посередників Відвезуть , проконтролюють і повернуть. Напрягати нікого не порібно буде
-
і шо? відправляю в Відень, друзі забирають там же