Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, які документи брати з собою на passport submission? Знаю про passport request letter.. Щось ще?
-
Писала выше уже дублирую Всем привет. Хорошего мало 16 августа отправка 2 паспортов 1 сентября 2 трек кода 7-8 сентября смс по каждому паспорту что финиш и отправка в вфс центры Дальше 3.14здец 19 сентября мой паспорт забрал курьер, сегодня 24, досах пор нет. (И кстати смс по моему паспорту что можно забрать вобще не было) Детский паспорт до сих пор не дошел до вфс.
-
140 днів від подачі заявки, 35 днів від біометрії, на дитину поки ще чекаємо
-
А можна спитати, яке громадянство в чоловіка?
-
а коли ви відправили/занесли паспорт на вклейку?
-
Я звоню в Варшаву каждый день, они даже не знают куда паспорта уехали на вклейку
-
Достаточно часто так бывает . О чем я собственно и отвечала девушке . Лайфхак у нее конечно хороший , но не гарантирует результат
-
Ми теж 4 міс. Чоловік + 3 дітей
-
Я на себе чекала 100 днів, писала за себе в кризову форму, мені віподвіли, віза прийшла десь через три тижні, думаю, що не дуже це допомагає, тому і за чоловіка писати не стала. Мабудь треба телефонувати їм
-
Ми нічого не перекладали і не завіряли, просто скан свідотства про шлюб, про народження дитини, внутрішні паспорти - все без перекладу і отримали паспорт реквест через 35 днів після біометрії
-
Это сарказм
-
Трэкинга ещё нет
-
С вашими скоростям в пн утром курьер в дверь постучит
-
Так сказали в Лондон писати, але там стандартні відповіді дають
-
ого 4 місяці((( надіюсь, що вам прийде найближчим часом паспорт реквест а ви в кризис форму писали? при подачі біометрії орієнтують, що чекати 2-6 тижнів, а по факту більше набагато може бути((
-
23.8 заявка 29.8 биометрия 20.9 запрос на паспорт 22.9 сдан паспорт Сдали в Дублине☘️, они сказали что вышлют в Лондон🇬🇧 на вклейку Сколько примерно ждать паспорт?
-
Муж иностранец, 26.07 получил вместе со мной (био 11.05)
-
Після біометрії таке не приходить, у особистому кабінеті тільки з'являтися запис biometric completed
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Ну Аліканте з Іспанії внутрішній, і в нас загальна черга на контролі була !
2 Feb 2023, 01:21
62094/258652
about 2 hours ago