Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Ну так это ж был не внутренний рейс ЕС…вы же из Киева летели… К примеру при покупке билетов Австрийских авиалиний Варшава-Вена-Варшавадаже не нужно было вносить паспортные данные… И в аэропорту тоже никто ничего не смотрел…только посадочный талон и всё
-
доброго дня) в кого була ситуація, коли в акаунті 2 заявки — моя і чоловіка, все робили одночасно, заявки прості (без дітей, без розлучень, без попередніх проживань в інших країнах і т.д.), але паспорт реквест прийшов лише чоловікові, 21.09.22, мені не прийшов може в когось було щось схоже? як довго чекали? бо читаю в чаті, шо зазвичай разом приходить
-
Дякую
-
Именно так.
-
Я тільки що зареєструвалась, але є Надія на раніше дати, тобто якщо я зараз нажив «перенести» то просто перейде ко календаря і буду шукати нову дату, без видалення, вірно?)
-
Да, и звонила, и писали Ждать говорят
-
Муж иностранец Еще ждет (4 мес)