Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 23.09 - 32 Дорослі - 22 Дитячі - 10
-
+2 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 23.09 - 31 Дорослі - 21 Дитячі - 10
-
+1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 23.09 - 29 Дорослі - 19 Дитячі - 10
-
Не знаю мы июльские зависли . Львов
-
+1 віза (чоловіку прийшло) Анкета 22.06.22, Біо 11.08.22 (Львів), Запрошення на вклейку 23.09.22 (розглядав Лондон) Опитування для статистики пройшла. Пакет був без дітей. Здається, Львів розглядає досить швидко. Тримайтесь! Хай щастить!
-
Вена
-
В какой стране вклеивают самое быстро? Есть уже аналитика?
-
Будь ласка) хай щастить )))
-
Дякую
-
Так або в Європу
-
А вот если биометрия сдавалась в Анкаре, а мне надо в Украину и не могу ждать, это мне надо из Украины в Анкару паспорт отправлять?
-
Війна тому що, у Львові тільки біометрія.
-
Друзья 7.09 отдали 15.х9 были готовы
-
А почему?
-
У Львові візу не вклеюють. Там де ви зараз проживаєте буде краще думаю.
-
На скільки знаю, відправити можете в любій країні і місті де вклеюють візу. Але в Анкарі знаю бувало і місяць півтора чекали на вже готовий паспорт. Так що вам вирішувати.
-
Доброго вечора скільки віз сьогодні?
-
Ребёнка да, ему одобрили раньше чем мне, отправила 8 сентября в Анкару, до сих пор тишина, а свой уже не знаю отправлять или нет. Может можно как-то свой уже во Львов отправить? Или надо только в Анкару, не знаете?
-
Бля це жах коли дітей пустять вже наших Коли ми зможемо вже розслабитись
-
Благодарю
2 Feb 2023, 01:21
62411/258544
4 days ago