Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
По-моєму заявку нудно в любом случає отдельную на каждого члена семьи.
-
Кто вклеивал визу в Париже, отзовитесь пожалуйста.
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Я не маю нічого проти.Я не цікавилася тим.Бо все одно чекаю на дитину.Кажу,що вклеїли мені і знайомій.
-
Є тут такі хто зміг записатись на біометрію у Львові??
-
Ребятушки, подскажите такой момент, возможно ли создать апликашку на 1го ребенка, возрастом до 3х лет, отдельно, в не групповую семейную апликацию? И какие доки для этого нужны, кроме свидетельства о рождении и паспорта ребенка?? Был ли у кого-то такой опыт?
-
+1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 23.09 - 27 Дорослі - 17 Дитячі - 10
-
На самій візі літера написана якщо у вас V то visitor, ті хто після 26.06 ставив що хоче працювати дають на 3 роки і написано W робоча. Це сама система так розділяє.
-
Було діло
-
+1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 23.09 - 27 Дорослі - 17 Дитячі - 10
-
Нас😭
-
Я ставила галочку,але в березні.
-
Доброго дня. Хтось зіштовхувався з WES ( world education services) з Канади ?
-
Дівчина теж подавала візітор ,але в аплікацію вказувала ,що працювати хоче. Можливо,вклеюють робочу .Пишу про свою.
-
Да, раз в неделю стабильно 😂
-
visa.vfsglobal.com/mda/ru/can
-
Після 26.06 почали видавати робочі візи на 3 роки якщо ставили галочку що ви хочете працювати в канаді, хто цю галочку не ставив вам дають visitor
-
Уже даже дети с визами, а он все ждёт, и каждый раз отвечают, что заявка уже у офицера, не переживайте вот сегодня -завтра будет запрос(((
-
Подскажите, пожалуйста, сайт Кишиневского офиса!)
-
Так,але я вперше чую ,що вклеюють робочу,вони в аеропорту дають work
2 Feb 2023, 01:21
62501/258549
about 6 hours ago