Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В мене буде через 4 дні 6 місяців. Хоч торта купляй
-
Ви з 18 березня чекаєте ? 🥺
-
Подскажите пожалуйста адрес куда можно обратиться с вопросом по поводу вклейки визы на ребенка? Документы подали ещё 31 мая. Вся семья уже получили паспорта с вклеенной визой, а на ребёнка до сих пор нет разрешения. Я думаю это не нормальная ситуация...
-
Слава Україні! ✊🇺🇦 🇺🇦Українці в Реджайні🇨🇦 зробили внутрішній ребрендинг та готові до нових заходів. Ми вже провели 10 зустрічей для новоприбулих українців; щоразу з нами було від 20 до 60 українців і ми пишаємося такими цифрами! Цей проєкт був заснований на волонтерських засадах від Чайковської Марії та Столярчука Валентина, а також за підтримки Ukrainian Canadian Congress of Saskatchewan, UCC Regina та Regina Public Library. Ми отримали більше 100 канадських контактів для власного розвитку і завжди готові ділитися з вами, тим самим просуваємо нетворкінг між українцями в Канаді! Ми слідкуємо за подіями в Україні та суспільним настроєм і тому запрошуємо всіх на суботній перегляд українського фільму - Сторожова застава, який був знятий у 2013 році Юрієм Ковальовим та являє собою сімейне кіно про подорож в минуле 😊 📆Субота, 24 вересня 🕰 10:00 am - 12:00 pm 📍Regina Public Library, 2311 12 Ave. Regina
-
Здравствуйте! Поделитесь пожалуйста, кто отправлял паспорт на вклейку курьером или почтой в Дюссельдорф по Германии. Какой службой пользовались, куда обратиться? Заранее благодарю за ответ!
-
Альтернативный вариант был подать запрос на foilless визу и нет проблем Можно довклеить визу в Канаде
-
Доброй ночи, кто знает, как прорваться во Львове,? Нужно может приехать без электронных очередей, есть живая очередь там вообще?
-
Міла така ж ситуація. 22го серпня відправили і ні слуху ні духу. VFS кажуть «чекайте кур‘єра»
-
Вітаю. А які у вас сроки? Коли подавалися і скільки заявок?
-
Пошук в поміч - обговорювалось вже багацько разів…
-
Ви нікуди без паспорта не потрапите взагалі