Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У Варшаві !
-
А где проходили ?
-
Дякую вам за відповідь)
-
Сам прифігів, лікар казав не менше 3 тижнів
-
Быстро 👍
-
2 вересня здав (п’ятниця), 5 вересня (понеділок) результати відправили у всім коханий Лондон !
-
Слышал что нужно в конверте кидать в почтовый ящик.
-
Мона
-
Підскажіть будь ласка, а чи можна паспорт на вклейку віднести самостійно?:)
-
мне сказали, оооо, у вас тут 2кризис формы висят без ответа. суки, видят кризис обращения и не отвечают. вангую завтра как всегда оптом 2 ответа сразу придет идентичных
-
Поздравляю ! А за сколько времени подтянулась медкомиссия ?
-
Народ моя епопея закінчилась : 27 травня - Подача заявки 18 липня - Біометрія 26 серпня - Passport Request Далі моя найбільша помилка відправив кур’єром у візовий центр у Варшаві 29 серпня 30 серпня - Паспорт прибув у візовий центр 17 вересня - Надійшов трек ( що дивно в суботу увечері ) 20 вересня - Обновився номер аплікації - Воркер з новим номером заявки 21 вересня - Попередній Ворк перміт, навіть поки чекав вклейку паспорта, підтягнулася медкомісія 22 вересня - Решта 3 смс з візового центру ( Ready for collection)
-
я заказывала напрямую на сайте, не через посредников. у меня была такая возможность
-
хоч якісь "новини" приходять - чи те саме що провіряти незмінний кабінет раз в 4 дні?)
-
вот шалака ноутс и разбирали. я и еще товарищ заказали. пока ждем
-
+1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 22.09 - 30 Дорослі - 23 Дитячі - 7
-
24 годика 😅
-
Покажите где на сайте написано, что они не принимают и не выдают сами. Вы же сдали сами, точно также и заберёте.
-
Знаю что ждун в прошлом - "шакал" заказывал эту услугу за 30уе и кто-то ещё из старых
-
+1 дорослий?)
2 Feb 2023, 01:21
63483/258596
about an hour ago