Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У мене було аналогічно, агенція порадила 100 % дочекатися, а тоді відправити, відповіли на 10 день і я відправила новий паспорт з цим листом
-
Все ок, надійно, Coral, оплата 2000, в день відправки паспорта їм, родичам вже повернули, за 2 тижні, мій буде 2 тижні в понеділок
-
+1!!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 22.09 - 17 Дорослі - 15 Дитячі - 2
-
Спасибо. Буду звонить уточнять. Интересно у них есть украиноязычные сотрудники. Потому что i speak a little English
-
+1!!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 22.09 - 16 Дорослі - 14 Дитячі - 2
-
Вітаю. Прийшов реквест, але одночасно і новий паспорт. В кризову направила копію нового. Паспорт на вклейку можна одразу відсилати чи почекати якоїсь відповіді? Дякую
-
Чому ви мені хамите?🥺
-
Хоч хоть с сім’ї отпримав і то вже якісь результати)
-
А якщо я забиратиму самостійно паспорт, то що мені потрібно буде мати з собою потім?
-
Біомерія 06.07 Берлін, реквест прийшов сьогодні тільки чоловіку.
-
Я просто наделала ксерокопи и распечатала все письма на всякий случай
-
Отправляйте свой . Когда супругу пришлют письмо , отправите его . Нет смысла отправлять обязательно вместе
-
Или не ждите, едьте отдельно, или разводитесь... Зачем вам этот балласт?😂
-
Це супер нормально🙂
-
Спасибо. Я не прилаживала ксерокопии. В списке документов их не было. Даже и не подумала что им может пригодится мой украинский паспорт.
-
Вибачайте що задаю багато запитань. А як краще відправити свій паспорт щоб вспіти в строк 30 днів, чи чекати на чоловіка і обидва?
-
це нормально чекайте на чоловіка
-
Весь процес отримання візи - не нормальний. Але нічного не поробиш. Просто змиритись і чекати
-
Нет никаких инструкций не было, но я приложила ксерокс паспорта украинского, и письмо с паспорт реквест, ещё на всякий распечатала биометрию.ну и по 2 фото сдали
-
Серйозно? Будь-ласка дайте чесну відповідь
2 Feb 2023, 01:21
63974/258620
about 4 hours ago