Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Просто на всякй скажу, выезжать после приезда не желательно назад.
-
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
Это запрос на вклейку
-
Тебе одобрили визу , иди на вклейку )
-
🤣 справимся)
-
Ребята, пришло вот такое письмо сегодня. Не могу понять, они просят ещё раз данные паспортные для проверки или это письмо на вклейку?
-
А почему так происходит? Сначала validity от места где сдавал биометрию, потом от Лондона….
-
Пішли курити і забули кнопочку натиснути. 🫤
-
Вот как теперь перестать ждать дальнейших?)) Пошло Biometric Validity Letter 20.09 от Вены и все))) отказали бы уже хоть😂 Это они посмотрели и все?
-
Я лечу. Буде сидіти з дитиною
-
Якщо це vfs global, то спробуйте відновити пароль. Якщо з одного браузера не виходить, то треба з іншого
-
Ок тоді пліз як можете в особисте, скинути скрін, як вигладяє у вашій заявці графа biometrics
-
У когось була така ситуація? В пошуку не знайду - відправили доки на single Journey travel document, бумаги звичайної не було, роздрукували на жорсткій бумазі, щось типу картону. Пізніше прийшов лист що отримали документи, але їм потрібен лист рішення від посольства і трек номер не прийшов. Скільки ще чекати?
-
Або це план капкан 🫣
-
Підкажіть,не можу зареєструватися до візового центру,вибиває шо вже реєструвалися,але ні Можливо хтось знає 🙏🏻
-
а Ви сміливий!) летіти в Канаду з тещою не кожен погодиться)
-
Вчера пришло не тещу passport request, сейчас на супругу пришло, остался я)
-
Встречное предложение - не принимать в группу/ выгонять тех, кто до месяца. В группе будет комфортнее находиться реальным ждунам:))
-
Ні, але так як ми вже здавали біометрію, бо мали візу у Канаду, я перевірила на сайті чи вона ще дійсна, тому здавати ще раз не було потреби)
-
А у графі там де biometrics відразу писало що не потрібно біо?
2 Feb 2023, 01:21
64598/258651
about 8 hours ago