Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У когось була така ситуація? В пошуку не знайду - відправили доки на single Journey travel document, бумаги звичайної не було, роздрукували на жорсткій бумазі, щось типу картону. Пізніше прийшов лист що отримали документи, але їм потрібен лист рішення від посольства і трек номер не прийшов. Скільки ще чекати?
-
Або це план капкан 🫣
-
Підкажіть,не можу зареєструватися до візового центру,вибиває шо вже реєструвалися,але ні Можливо хтось знає 🙏🏻
-
а Ви сміливий!) летіти в Канаду з тещою не кожен погодиться)
-
Вчера пришло не тещу passport request, сейчас на супругу пришло, остался я)
-
Встречное предложение - не принимать в группу/ выгонять тех, кто до месяца. В группе будет комфортнее находиться реальным ждунам:))
-
Ні, але так як ми вже здавали біометрію, бо мали візу у Канаду, я перевірила на сайті чи вона ще дійсна, тому здавати ще раз не було потреби)
-
А у графі там де biometrics відразу писало що не потрібно біо?
-
Дякую, і вам всім бажаю якнайшвидше отримати всім візу🙏🙏🙏
-
Не переживайте, сегодня-завтра получите)
-
Ні, у нас біометрія вже була з 2018 року, тому ще раз не здавали, подав він заявку 30го серпня, я теж, але ще нічого не отримала
-
Октябрь!
-
типичный визовый офицер в Лондоне)
-
Львов сентябрь ?)
-
Жду фоил. Пришло две повторные валидации, одна на почту с номером аппликации на W, на следующий день предварительный WP тоже на почту. А ещё пришла валидация в аккаунт, но по старому V номеру, эта вторая для самой фоиллес?
-
Та пока нет Все-равно на детей нет реквестов, толку переживать
-
Когда биометрию сдавали?
-
+1 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 22.09 - 2 Дорослі - 2 Дитячі - 0
-
+1 у мого чоловіка🥳🥳🥳
-
Бл@дский Лондон, проснись ...... мазафака!!! ))
2 Feb 2023, 01:21
64610/258653
about 4 hours ago