Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В кого ще нема статусу? "новенькі" Підбирайте собі Градація "Ждунів": 1. 0 - 20 днів - "Зелений" Ждун 2. 21 - 45 - Ждун Юніор (КМЖ) 3. 46 - 75 - Ждун Звичайний 4. 76 - 100 - Ждун Професіонал (МЖ) 5. 101 - 125 - Ждун Верховний-Недоторканний 6. 126 - 150 днів - Ждун Легенда (Червонокнижний) 7. 150 - 175 днів - Ждун Платиновий Неперевершений 8. 176+ днів - Ждун Діамантовий Божественний КМЖ - Кандидат Майстра Ждунства МЖ - Майстер Ждун
-
Я сам ще чекаю ,дружина отримала
-
Біометрія 3.09 Запросили на вклейку 22.09)))) Але дали 1 людині з двох
-
Я здала 12.09, і досі немає повідомленні
-
Хвастаюсь))) нет, я перевела Спасибо
-
Спасибо, мы сдали на прошлой неделе, но еще ничего не пришло, думаем тогда со следующей недели звонить узнавать трек
-
Подскажите, это письмо означает что паспорт готов и можно забирать ? Моим друзьям приходили другие письма и там указывали трек номер личный
-
А можно и мне лайфхак? Заранее спасибо 😊
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
А когда вы сдавали?