Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А на цьому сайті відстежувати?
-
А що за фірма , можете поділитись посиланням в особисті ?
-
А де це робити? portal-portail.apps.cic.gc.ca/home?lang=en Тут?
-
Лизочка жду тебя в pm💃🏽
-
А вы трекинг отслеживаете по номеру который VFS дал ?
-
Відізвіться будьласка, хто подавав на вклейку через чернівецьке агенство....який там процес.? Дякую
-
Я тоже когда подавала в Вене свои паспорта, сдала и детские без запроса с нашими реквестами и на них написали номера апликаций. Наши с мужем паспорта вчера вернулись уже в визовый центр. (вклеели за 8 календаных дней) По детям пока тишина. Паспорта по трекингу в Посольстве.
-
Так получается Лондонский VFS отправляет паспорт в Ирландию?
-
Ждуны приготовиться очередной день пошёл в почту желательно не заглядывать там и так ничего нового 🤣 мир всем )
-
Неа
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, могу ли я лично отвезти паспорт именно в консульство Канады на вклейку визы?
-
Давайте!! А то мужу иностранцу ждём уже 135 дней🤬
-
Можливо потрібно про всяк випадок номер телефону та Ємейл вказати..
-
Что-то в этом есть…
-
Підкажіть будь ласка, якщо змінився статус на "одобрено" після того як передав паспорта самостійно у відділ де роблять вклейку візи тож можу я піти вже забрати паспорта чи я повинен чекати якогось особливого повідомлення!? Дякую за увагу!
-
Цікавить те ж саме питання(
-
Вибачаюсь, знаю, що вже обговорювали, але... Якщо сам приносиш паспорти на вклейку, на конверті щось потрібно писати?
-
Мені вклейка візи в Бухаресті 2 тижні зайняла вже з доставкою в Україну. Відправляла через турфірму з Чернівців.
-
Дякую🥰
-
тогда temp resident visa
2 Feb 2023, 01:21
64789/258634
2 days ago