Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Это прекрасный случай, но у нас с женой тоже нет, поэтому нам так не прокатит
-
У мене по дочці з 15.05 тиша, тому , ймовірно, не варто очікувати, що супер-пупер пріоритетно швидко дитині зроблять
-
Я читала в іншій групі, що так само сім'я подала на візи, батькам прийшли, дітям довго не було. То вони, відправляюсь свої паспорти на вклейку, надіслали листа з проханням розглянути заявки дітей. І їм їх розглянули і за пару днів одобрили дітям
-
Не завжди вклеюють. Це залежить від візового офіцера. Буває повертають паспорти пустими
-
аналогично, только около 2х месяцев тут
-
Дякую) Тепер залишилось дочекатись на дітей запиту паспорта, бо у них з 20.07 - тиша
-
Теж вважаю, що краще дотримуватись вказаних термінів, бо далі - рулетка
-
Да )
-
Мы в Кишиневе 3й месяц сидим, но уже думаю куда то надо ехать, ибо пол года тут сидеть не планировали и не хочется, с ценами на газ и отсутствием работы....вот уже читаем смотрим за другие варианты если не Канада....надежда угасает ....
-
Ну вам повезло! Не факт что повезет также и другим - официально срок в 30 дней не отменяли
-
Візу вклеїли, все в порядку?)
-
Відправте у Варшаву поштою
-
Можно , отправили паспорт после сообщения через 3 месяца , никаких писем с пояснениями не писали
-
😞😞😞 У Варшаві немає вільних дат на подачу паспорту до 23.10, а ще я в Грецію скоро лечу, сдавала біометрію 08.09, не чекала, що так швидко прийде запит на паспорт
-
Знаєте як кажуть: " горе у Всіх однакове, а от щастя у кожного різне"
-
Можна, але краще не треба.. потрібно буде писати лист із поясненнями
-
Доброго вечора! Підкажіть, хто нещодавно здавав на вклейку? І там у листі Passport Request також вказано, що паспорт необхідно надіслати протягом 30-ти днів. Чи цей строк, так само, як і строки здачі біометрії також можна перевищити?
-
Это можно делать с первого дня пребывания 😒😒😒
-
А Ви можете не поспішати, та почекати (в рамках 30 діб) але з рештою : прийміть щирі вітання
-
тоже сидим, ждем, в другой стране. уже пора тут идти работу искать)
2 Feb 2023, 01:21
64874/258634
2 days ago