Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
18.05.ще чекаю
-
Доброго вечора!Підскажить, будь ласка,чим загрожує декларація коштів при перетину кордону,якщо сума перевершує 10.000 кан.дол.?
-
Просто поставьте галочку,что по тому же адресу где и вы сейчас и получится
-
Даже богато ))
-
З телефону навіть пробував... Те саме=-(
-
Чекаєм на двох. З 19.05. візу дали лише чоловікові - 25.08. 😟
-
Ми чекаємо для молодшої доньки, біометрію здавали 11.06
-
спробуйте використати інший браузер почистити кеш
-
Доброго вечора! Заповнюю анкету, там де треба надати інфу про про батьків, неможу ввести коаїну проживання, пише "Lovs not available". що тільки не пробував і сторінку перезавантажував і з іншого пристрою заходив... Нічого недопомагає:( Дякую!
-
Скільки травневих чекають?
-
Добрый вечер! Сколько ещё июневских ждут? Ставьте реакцию
-
Всем привет, а есть здесь кто-то, кто ждёт с " вклейки" или уже получил sjtd в Варшаве? Сколько ждать пришлось? А то уже больше месяца как трек есть, а изменений там ноль, только первое письмо
-
Закреп номер 6 ,видео
-
Я написав листа у Віденський візовий центр (десь о 11 ранку сьогодні) - поки що ніякої відповіді не отримав... Так що просто чекаю.
-
Мне тоже ничего не пришло, во вторник закинула паспорт. Вот думаю, есть ли смысл звонить в пятницу и что-то узнавать
-
Люди, тепер інше питання, як заповнити консент форм, що б забрала чужа людина. Я думаю дитячий підпис це не дійсне поняття
-
Ребят, а кто то отслеживал паспорт,после подачи в Бухаресте? что то не найду ссылку vfs никак😕
-
Клуб анонімних ждунів?))
-
(Вставить число)
-
Всем привет. Я Ждун с небольшим стажем 45 дней ) Есть ли группа, в которой можно обсудить тему, кто кем собирается работать ) в Канаде. До жути интересно )) тут самый адекватный чат ) спасибо вам))
2 Feb 2023, 01:21
65133/258562
about 6 hours ago