Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго вечора! Відгукніться в особисті, хто відсилав паспорти до візового центру в Берліні.
-
Кто как, от 3х дней до бесконечности
-
Теж цікавить
-
ддобрый вечер. vfs global это и есть обратная доставка? отправка паспорта через любых курьеров . а обратно нужно оплатить сбор и вложить чек за обратную доставку через vfs global? благодарю
-
Есть те кто в Дюссельдорф отправлял паспорт на вклейку, как долго ждали паспорт обратно?
-
Ооо, мои стикера))) кому то зашли 😂
-
+1 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 21.09 - 43 Дорослі - 38 Дитячі - 5
-
Заявка 25.07: чоловік, син і я. Чоловік біометрія Львів 19.08 Я біометрія Львів 10.09 Чоловік з сином ще чекають Мені сьогодні запрос на паспорт
-
Ну зачем ты ото так сразу все карты раскрываешь? А как же квест для человека? Найти волос единорога, спалить его на вечном огне, станцевать ритуальный танец...
-
Это секрет...
-
Народ, хто здавав біометрію у Львові? Поділиться секретом як записатися?🤓
-
Доброго дня на яку адресу писали бо ми писали 2 рази відповіді не отримати
-
Вот так бывает, прицепится с утра какая-то мелодия или песня.. весь день ходишь, напеваешь себе под нос и думаешь, а почему именно эта песня.. и.. о эврика.. к вечеру понимаешь почему: … а я чекатему Стільки скільки треба, Я чекатему.. лише на тебе… ВІЗА ВІЗА ВІЗА🤣🤣🤣
-
Так вот кто их отвлекает от работы?😂
-
Також категорія, до якої здавалось би, не повинно бути багато питань
-
Поки чекаємо, виповнилося 12
-
Я вже декілька разів писала на кризову, Ukraine 2022 завжди пишу напочатку, відповідь отримувала кожного разу.
-
Ну тоді буду чекати до п"ятниці, а то щось боязно стало із-за їхнього мовчання.
-
Так, за 2 тижні запит на вклейку вже у кількох знайомих, а їхати не планують
-
Дякую, значить буду і далі чекати
2 Feb 2023, 01:21
65328/258549
about 4 hours ago