Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Підкажіть будь-ласка, а як правильно рахувати скільки діти чекають на візу? Бо анкету створили на всіх 21.04, але ми з чоловіком сдавали біометрію лише у серпні. Тому з створення анкет на дітей вже фактично 5 місяців чекаємо, а якщо рахувати від дня наших відбитків то тільки 3 тижні
-
Мы этот этап прошли. Я писала про это. Друг маму не смог из Николаева с марта забрать. Хоть сам гражданин и бла бла....она на днях только получила
-
Але сказав що що по рішає 🤣
-
подача 10 травня, original passport request сьогодні 🥳🥳🥳
-
а сколько уже ждете? У меня дочке 3 года, сегодня мне с женой пришло приглашение,а дочке нет. Не знаю что делать
-
Короче розповідаю Я зайбався чекати Тай як справжній українець підключив друга він громадяни канади У нього добрий знайомий в міграційні служби в отаві . Дав йому всі свой дані Той каже що взагалі не може мене знайти в базі🤷🏼♂️🤦🏼♂️🤣🤣🤣
-
А какая у вас ситуация? Вам уже дали разрешение на вклейку,а дочке еще нет?
-
вы ж опытный ждун, знаете что эти запросы бессмысленны(у нас такая же ситуация, ждем аппрува дочке)
-
Вибачте не побачила
-
У меня 80% офицеры, и все пишут много. Это самое главное в письмах.
-
У мене
-
Ну в мене була одна відповідь від офіцера, а не робота і вона поміститься хіба на А4 форматі 🤔
-
Чоловік здавав у Львові 10/09, 21/09 отримали запит на паспорт. Я здала 1/08 в Варшаві поки тиша. Сестра здала 25/08 в Варшаві вже отримала запит на паспорт.
-
Немає різниці де у реченні стоїть UKRAINE2022
-
🤣🤣🤣🤣🤣🥂
-
Можно распечатать, и будут как магнитики боли, на холодильник)
-
🤷♀️🤷♀️не знаю
-
Я здавала в четвер паспорти в Кишинів на вклейку, жива черга , людей не багато, запис ніякий не потрібен.
-
В Гугле ircc crisis form. Первая ссылка
-
я Вам ссилку на повідомлення скинув вище? Ви жартуєте чи знущаєтесь?
2 Feb 2023, 01:21
65460/258562
about 8 hours ago