Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Какое гражданство?
-
Відпишусь сюди теж 🙏 І так, наша довга історія: Я і дружина іноземка здали біо в Берліні 09.08.22 Мені прийшов Паспорт реквест 13.09.22 Віддала на вклейку в Берліні, десь на початку жовтня забрала 06.10.22 - request letter на додаткові документи, фото, докази про наші відносини 09.11.22 - biometrics validity letter І потім тиша, нічого не допомогало, писала дзвонила 15.11.22 - нарешті допросилась, щоб відправили лист офіцеру, але це нічого не допомогло, взагалі нічого не відбувалось 2 місяці 05.01.23 - дзвонила дуже багато раз перед цим, але нарешті попався норм агент і погодився відправити ще один лист 16.01.23 - ну і НАРЕТШІІІІІ passport request дружині Ось так!!!!!!! Боже я така рада, аж руки трясуться, тепер треба якось з орендою вирішить, і тепер плануємо в Лютому в Канаду 🤯🌍🔥
-
Я з сином від 12 травня біо, а заявка 4 травня.(((
-
Вітаю всіх! Підкажіть будь-ласка а як можна змінити дані у вже заповненій анкеті? Зробили зауваження у ВАК центрі щодо місця народження (оскільки фактично це УССР а у паспорті Україна) Дякую!
-
Але статус в дитячому не змінився на апрув а прийшов лише реквест хоча прийшло смс що паспорт їде назад в вфс прийшло майже одночасно з апрувом. В когось таке було?
-
+2 реквести дитина 8 років( але прапорт поїхав з реквестом мами) і іноземець біо 25.06 ( валідіті було 9.11 а потім тиша)
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, сколько примерно ждать паспорт с вклеенной визой с момента отдачи паспорта в визовый центр с письмом?