Дякую. Поділюся своєю довгою історією отримання foil-less візи (одразу зазначу що подавала я в Стокгольмі і розглядав Лондон):
29.07 запит паспорту на вклейку і в той же день я відправила запит на foil less.
04.08 прийшла відповід що foil less дають тільки якщо виліт з шести зазначених країн. В той же день я відправила повторний запит вказавши що планую виліт з Німеччини.
11.08 прийшло повідомлення що мій запит передано до відповідального офісу.
12.08 прийшла повторна валідація біометрії.
16.08 ми зателефонували га гарячу лінію запитати що відбувається і нам відповіли що просто потрібно чекати.
20.08 написала повідомлення в Лондон з проханням змінити мою адресу на німецьку і вислати візу.
01.09 ми знову зателефонували і сказали що чекаємо вже 4 тижні, на що нам відповіли що так, це дійсно дуже довго, вони бачать що моя фізична віза вже відмінена, але foil less ще не сформована і вони відправлять повідомлення з проханням розглянути наш запит якнайшвидше.
08.09 знову зателефонували і нам відповіли що foil less віза вже сформована, але ще не відправлена і вони надішлють повідомлення офіцеру аби відправили її якнайшвидше.
15.09 знову зателефонували і нам відповіли що так, вони бачать що віза є в черзі на відправку і бачать два повідомлення про терміновість і зараз залишається тільки чекати.
20.09 тобто сьогодні я отримала foil less visa.
З мого досвіду і спостережень зробила два висновки: 1. Всі дзвінки і повідомлення в кризову і в Лондон до одного місця. 2. Foil less візи видають приблизно раз на 10 днів, так як з історії цього чату видно що люди отримували foil less 16.08, 27.08, 07.09, 20.09. Десь так