Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+3! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 20.09 - 6 Дорослі - 6 Дитячі - 0
-
В Вену отправлял. 3 недели это с момента как я положил конверт с документами в визовом центре.
-
И у меня так, может когда уже будут вклеивать, то проверят бэкграунд🤔
-
Дякую. Поділюся своєю довгою історією отримання foil-less візи (одразу зазначу що подавала я в Стокгольмі і розглядав Лондон): 29.07 запит паспорту на вклейку і в той же день я відправила запит на foil less. 04.08 прийшла відповід що foil less дають тільки якщо виліт з шести зазначених країн. В той же день я відправила повторний запит вказавши що планую виліт з Німеччини. 11.08 прийшло повідомлення що мій запит передано до відповідального офісу. 12.08 прийшла повторна валідація біометрії. 16.08 ми зателефонували га гарячу лінію запитати що відбувається і нам відповіли що просто потрібно чекати. 20.08 написала повідомлення в Лондон з проханням змінити мою адресу на німецьку і вислати візу. 01.09 ми знову зателефонували і сказали що чекаємо вже 4 тижні, на що нам відповіли що так, це дійсно дуже довго, вони бачать що моя фізична віза вже відмінена, але foil less ще не сформована і вони відправлять повідомлення з проханням розглянути наш запит якнайшвидше. 08.09 знову зателефонували і нам відповіли що foil less віза вже сформована, але ще не відправлена і вони надішлють повідомлення офіцеру аби відправили її якнайшвидше. 15.09 знову зателефонували і нам відповіли що так, вони бачать що віза є в черзі на відправку і бачать два повідомлення про терміновість і зараз залишається тільки чекати. 20.09 тобто сьогодні я отримала foil less visa. З мого досвіду і спостережень зробила два висновки: 1. Всі дзвінки і повідомлення в кризову і в Лондон до одного місця. 2. Foil less візи видають приблизно раз на 10 днів, так як з історії цього чату видно що люди отримували foil less 16.08, 27.08, 07.09, 20.09. Десь так
-
Здравствуйте 2 недели назад подали паспорта на вклейку в Кишиневе. Сказали, что примерно месяц займёт, но на почту до сих пор ничего не приходило (tracker или что-то подобное) Подскажите, просто ждать? А когда визу вклеят, придёт какое-то уведомление на почту ? Или как узнать, что можно забирать
-
Всім привіт. Хто знає, підкажіть, чи вклеюють зараз візи у Тайланді (Бангкок)?
-
Подробнее🧐
-
Подскажите, пожалуйста, как поступить лучше, родители сейчас на оккупированной территории, загранпаспортов нет. Мы в Польше. Им запросит Фойл лесс или отправить фото на SJTD? Ехать они будут, только, когда мы уже будем там и найдем работу и жильё. Спасибо.
-
Добрий день. Я робила. Відправляла поштою з Нюрнбергу не експресом. Зайняло все разом 7 днів
-
Кому за скільки часу приходив track number?
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter