Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У мене зараз так
-
Спитайте у них Я не відкриваю візи в Канаду нажаль...
-
Ай ты моя родненькая, давай обнимемся😀 4 апреля Будапешт сдавал био.
-
Доброго дня Скиньте будь ласка, у кого є, групу, де люди які уже мають візи, обговорюють теми: "як безкоштовно полетіти в Канаду", "Що робити по прильоту", "де жити", "скільки грошей дадуть і які документи потрібні, щоб дали", "допоможіть знайти роботу", " не дума(в)/(ла), що тут усе так дорого, на роботі платять мало, на нормальну брати не хочуть, усі гроші пішли на житло, допоможіть повернутися назад" Завчасно вдячний)
-
Ви ризикова
-
Так що набирітся терпіння ви відносно молоді в чеканні Все буде добре
-
С 4 апреля жду. Сколько ещё ждать? Год? Сейчас заявок больше, чем было апрувнуто с начала программы. С каждым днём шанс все меньше
-
Сьогодні ризикнули та відправили усі паспорти на вклейку. На нас с чоловіком прийшов запит 14.09 та 16.09. На дітей ні. Але відправили усі паспорти до Варшави. Про результати відпишусь)))
-
Я тут уже 83 дня и в курсе событий)
-
А що казати що я прочикав від травня до вересня А моя дитина ще чекає далі Є люди що від квітня чекають Чому нерви здають Всім прийде Але на все свій час
-
Я сегодня едва держусь.... Ещё чуть-чуть и я задумаюсь над заявкопадом
-
29.06.
-
Коли відбитки давали?
-
Все, нервы сдают, ещё одна виза августу - и я не буду читать чат (но это не точно) ☹️ Но за остальных - все ещё радуюсь)) 🤪
-
Ні. Анкету подають онлайн , на залежно де ви знаходитесь
-
Я вірю що переживаєте Але все вийде Ми подалися на відбитки 25.05 Тільки 1 вересня прийшов запрос на вклейку паспорта Відправили ось чекаємо коли вклеюють А дитина далі чекаємо