Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
вибачте, а якою мовою Ви надсилали лист?
-
😁😁
-
мне дико интересно. тогда в марте, на основании чего вы решили, что вам одобрили заявку и одобрили визу? почему вы пришли к этому выводу, что ее одобрили?
-
Ділюсь: Варшава, вклейка візи. 3-и тижні тиші від VFS , ні трекінг номера, ні повідомлень . Об 18:00 надіслала лист в Варшаву з питанням сильного занепокоєння ситуацією з паспортом. 10 хвилин тому прийшов трекінг номер та повідомлення, що паспорт доставлено в IRCC.. Для лінивих, пошта офісу VFS в Варшаві: info.canpol@vfshelpline.com
-
то в Дюсельдорфі? ксеро внутрішнього? дякую, а роздруківка мейла не треба?
-
В правилах написано потрібна ксерокопія паспорта і український документ з фото, але в реалі вистачило ксерокопії
-
запрос на биометрию 20.07 записался и сдал в Варшаве 10.08 , запрос на паспорт 12.09 странно как-то идет, может и вправду все получиться?
-
Кто сдавал паспорт на вклейку в Гааге? Подскажите как это сделать правильно? Спасибо.
-
А визу вам пока не вклеили?
-
Биометрию в Дюсселе сдавали ?Сколько ждали после сдачи биометрии запрос на паспорт
-
о! дякую, сьогодні здав в Дюссельдорф, вже прийшов трек номер, а забирати паспорт треба щось роздруковувати? чи так віддадуть, дякую
-
а кто сказал что мне дали ответ? я им дозвонился и они сказали отправлять новый паспорт-они его видят в системе
-
И можно и нужно! Там швидко
-
Я не про це, я ж пишу, що паспорт мій вже відправлено, статус на порталі змінено, але ніяких листів, подальших дій на емейл не надходило, то це норма?
-
ну вот теперь я понял! что тогда её просто одобрили (пропустили) а теперь после биометрии досконально изучают! очень медленно и досконально блин) Дякую)
-
И все.. Тиша, ні трек номеру, ні листа.. Що як повинно бути далі?
-
Теж саме, отримали у ВЦ Варшаві 30.08, статус змінився на approved 15.09.
-
перегляд Вашої заявки починається після здачі біометрії тому в травні - Вам ніхто і нічого не одобрював чекайте подальших повідомлень на пошту і в особистий кабінет
-
Спочатку прийшов лист, що паспорт готовий до видачі, потім десь днів через 5 прийшов лист-попередження, що з цієї дати пройде 7 днів і паспорт повертається в посольство Канади.
-
ну когда в марте продавался, они проверяли заявку 3 дня! потом только дали одобрение на визу! вот я и подумал что за эти дни они всё проверили и одобрили и после этого дали приглашение на прохождение биометрии
2 Feb 2023, 01:21
67807/258549
about 4 hours ago