Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
looks like 'RO' time now!))
-
Просто скільки разів робили візи , то нікого в середину не впускали ... Тільки по запису...
-
Чи туди пускають без проблем?
-
А як то зробити , щоб не в охоронця питати??
-
Проверяйте:)
-
Да вот сама задумалась что у меня там указано он просто не под рукой но вроде да РФ
-
Я відправляв через тур фірму, не знаю коли вони відправили, але 13 вересня прийшов лист, що візовий центр передав до посольства, а 14 що посольство взяло в обробку. Але знаю людину яка подавалась через цю ж тур фірму і сюдиж, то вона теж довго чекала і їй взагалі нічого не приходило від vfs, але згодом змінився статус в кабінеті ircc
-
Возможно. Девочка правильно написала что нужно указывать то что в загране (я просто не рассматривала так тщательно загран перед подачей, а сейчас увидела UKR). У Вас там россия указана?
-
Всім ждунам привіт нещодавно отримали запит на оригінал паспорту, питання,якщо ми передамо паспорти знайомій вона зможе їх занести в посольство у Варшаві? Чи їй потрібно відправляти в посольство поштою як краще поступити підкажіть будь ласка .
-
я курити....
-
Привіт! Хтось подавав заявку на візу без документів підтверджуючих фінанси? Як виписка з банку чи з роботи. Немає проблем?
-
Сама такая
-
та я тоже вспоминаю где я дорогу в неположенном месте перешел😂 но думаю причина не в этом
-
щоб і ви і ми отримали) і всі хто чекає на валізах😎🧙🏼
-
Скажите пожалуйста, если у меня временная защита в германии, как это обозначить в анкете, в поле статус в стране (в Германии)? Есть уже внж вклеиное
-
Все будет💪 я тоже долго жду уже) поэтому и в группе этой сидим, ждуны😁
-
дякую щиро) нам би запит на паспорт отримати для чоловіка🥲
-
Я указала РФ фактически при союзе родилась там и через месяц мама уехала на Украину и всю жизнь я провела здесь, взрослым моим детям дали визу быстро мне почти три месяца нет ничего вот думаю может в этом причина
-
В том то и дело, что кто его знает, когда все закончится и отпустят его. А запрос на вклейку уже есть, и отсчет в 3 года пойдет. Пошёл тоже сам в военкомат, но дальше уже по повестке все было. Ну что же, если будут вопросы дальше при пиаре, тогда будем объяснять, документы прикреплять. Проблема будущего дня. Удачи вам с провинциальной программой. Чтобы поскорее уже были в Канаде🇨🇦🇺🇦
2 Feb 2023, 01:21
69140/258658
a day ago