Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
там малось на увазі в загальному військова служба на момент заповнення😬 того я і вказувала: бо мій чоловік у березні пішов за власним бажанням, але у червні був звільнений у запас. Ми просто знаходимось у імміграційному процесі по провінційній програмі і якщо б не вказували, то пізніше мали б проблеми на федеральному рівні😰 Три роки достатній термін для отримання PR. Через провінційну програму можна чи якщо у вас достатній багаж у вигляді освіти, мови тощо.
-
Підкажіть будьласка чи потрібно записуватися на здачу паспорта в Берліні. І чи можна його потім самостійно забрати? І скільки часу займає вклейка візи в Берліні?
-
Мы тоже хотим попробовать без реквеста детям , но нам нужен проездной документ...
-
Да, потому что по сути и не поняла, что там указывать. На момент заполнения заявки я пробежалась и для себя поняла, что имеется ввиду именно военная кафедра или служба в мирное время. Он не служил. Насколько поступила правильно, время покажет. Главное, чтобы живой был и успели выехать. Потому что я так понимаю, что с момента вклейки визы пойдёт отсчёт. 3 года маленький срок, чтобы получить с 0 пиар. А тут не будет этих трех лет. Неизвестно, когда выехать получится
-
Это вам?? Вашей семье??
-
це Ваш вибір) як кажуть "на свій страх і ризик" Були повідомлення, що паспорти батьків повертали назад, а дитячі паспорти\документи, батьки потім, шукали по місяцю\два. + що такі візи можуть тягнути за собою проблеми посадки на літак але це не точно! десь лише просто попадалося така інформація на очі Тому стверджувати не можу - інформація не перевірена
-
-
Я від 01.06 ще чекаю
-
Я звонила лично в визовый центр в Кувейте. Они сказали, что не отправляют детские паспорта без запроса