Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Это вам?? Вашей семье??
-
В Варшаві і справді, дівчата які приймають документи сказали дати і паспорт дітей( без паспорт реквест дітям)
-
це Ваш вибір) як кажуть "на свій страх і ризик" Були повідомлення, що паспорти батьків повертали назад, а дитячі паспорти\документи, батьки потім, шукали по місяцю\два. + що такі візи можуть тягнути за собою проблеми посадки на літак але це не точно! десь лише просто попадалося така інформація на очі Тому стверджувати не можу - інформація не перевірена
-
тобто коли у заповненні заявки на візу було запитання "чи була військова служба" - ви написали - не було?
-
Я не указывала. Но он без кафедры, частично годен. Ушёл по призыву в марте. В июле заполнила аппликацию, 25 августа сдал биометрию, уже есть запрос на вклейку визы. Думаю, что потом надо будут доп документы
-
опирайтесь на інформацію лише з офіційного сайту програми і не слухайте балаболів з фейсбуку вони наслухаються охоронця на вході в VFS (котрий ніякого відношення до програми не має) і давай розказувати, що мають "офіційну відповідь" від працівника)))
-
підкажіть, будь ласка, чи є тут хтось з чоловіків хто вказував службу в ЗСУ та отримав запит на паспорт після біометрії? трохи переживаю чи це не тормозить рішення офіцера😖 типу додаткова перевірка😰
-
Я від 01.06 ще чекаю
-
Я звонила лично в визовый центр в Кувейте. Они сказали, что не отправляют детские паспорта без запроса
-
Ви не праві!!!))) дитячих віз "не існує" це видумки!))) З.І. жарт звичайно)
-
Я питаюсь,бо побачила в фб
-
Что за хрень??чего же моим детям пришли две визы?и раньше чем мне???
-
Хто чув про таке?
-
я вказала срср и отримала візу
-
Скажите пожалуйста, что указать в анкете в поле статус в стране, если проживаю в германии по 24 параграфу?
-
Кто оплачивал обратную доставку паспорта, напишите в лс, пожалуйста, есть пару вопросов по оплате 🙏
-
VAC кинула вам в приватні скрін
-
Спасибо всем кто отвечал! Помогли разобраться мне! ❤️ Решила что лучше написать в кризисную форму и попросить изменить на Украину. А вот тем кто ставил реакции спасибо не говорю, так как злорадствовать не хорошо 😉
-
тогда найдите такую же инструкцию относительно подачи паспорта и вперед😁
-
Ничего делать не нужно, это ни на что не влияет! Если вы больше чем пол года жили не в Украине раньше, в анкете прося указать что бы проверить вас по базе, не преступник ли вы ,
2 Feb 2023, 01:21
69169/258649
about 6 hours ago