Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мой паспорт доставил курьер ещё 1 сентября (Варшава ),только сегодня пришел трек номер
-
Добрий вечір, ждуни! 25 cерпня прийшов passport request одразу відправив foil-less через кризисну форму 2 вересня прийшов лист “We can confirm that your application is already flagged for priority processing. Please note, any attachments (if applicable) included in your enquiry have been added to your file. You will be contacted if additional information is needed.” 17 вересня тишина. Може повторно запитати через форму про фоіллесс? Чи не треба?
-
усім привіт потрібна порада чи стикавсь вже хтось з таким чекаю на візу з квітня (майже 5 місяців) вже прийшов біометрік валідіті летер але візи все нема написала на пошту їм та в кризову форму але в криовій формі мені сказали доєднати акаунт до секьюр акаунту (те саме на порталі написано як на скріншоті) чи намагавсь хтось вже поєднати акаунти? бо там не пускаеє бо жодна підстава для в'їзду не підходить вже фіг знає що робити то мабуть тільки дзвонити залишається подавалася у Бухаресті
-
Если у вас вообще нет плана Б в Украине или Европе а есть только Канада и ничего больше, то да, определено можно ехать, закрыть глаза на все минусы, хоть и сложно порой на них закрывать глаза… и просто ебошыть, труд он и в Африке труд, всегда будет четко все
-
Да, наладится точно, я не говорю, что тут прямо безнадежно все, но и так как 99% украинцев себе представляют, тоже нет так все. Если сильно захотеть можно в космос полететь как говорится. Упорный труд всегда вознаграждается. Другой вопрос, надо ли Вам это. Ведь я вот хожу, и порой даже не понимаю, что я в Канаде, потому что в представлял другое.
-
Подскажите, а если вклейку делать в Варшаве. То сколько сейчас там среднее время ожидания?
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter