Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привіт! Знаходжусь в Україні і щоб вклеяти візу користують послугами компанії. Чи я можу перевірити, чи паспорти пішли в роботу? На сайті в особистому профілі IRCC не бачу оновлень. Чи можу я якось це моніторити
-
О, дякую що сказали)
-
Когда пришел?
-
Можу сміливо рекомендувати instagram.com/my_wiza?igshid=YmMyMTA2M2Y= Вони мені 2 паспорти відвозили, а також моїй подрузі допомогли. У неї 10 років назад був штраф у США і вже по факту на місці коли візу вклеїли це якось піднялось і у центрі питали пояснень. І їх юрист написав пояснення про ситуацію, щоб їй не анулювали вже вклеєну візу🙈
-
Пришел реквест на паспорт, кто-то отправлял паспорт курьером в какую-то из ближайших стран с Украиной? Можете подсказать, куда обращаться, может есть какие-то нашумевшие курьерные доставки? Я тут по чату поискала несколько, может есть еще какие-то, о которых не слышала. заранее спасибо 🤝
-
Я подзвонила з чоловіком на кризову лінію та пояснила ситуацію. Асистент на лінії відправив на імейл посилання та інструкцію як це зробити. Також там потрібно буде вказати причину для відкликання. А і ще момент))) вони дуже довго розглядали заявку на відкликання. Настільки довго, що на неї прийшов паспорт реквест. І добре що ми не відправили по цьому реквесту паспорт у VAC, бо через 5 днів заявку анулювали😅 А через день реквест прийшов на другу заявку🙈
-
Нет)) я только вчера отправила повторную)
-
Відкликали першу заявку через кризис форму?
-
Нашли множество ошибок в первой заявке. Нам первый раз организации одна заполняла - халатно отнеслись
-
А некоторые офицеры, закрывают одну и по другой дают ответ. Вообщем не знаю, как быть. А создавать новую, потом писать и звонить и переживать за полёт. А есть, кто с новыми заявками уже прилетел благополучно в Канаду. Отзовитесь!