Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Пасспорт еще😝
-
Фото?вы загран отправляете?
-
+1 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 16.09 - 46 Дорослі - 34 Дитячі - 12
-
+1 original passport request (26.07 заполнил анкету) я может туплю, но когда паспорт им отправляешь, туда нужно 2 фотки положить, помимо consent form и квитанции об обратной доставке?
-
‼️ИТОГИ ЧАСА‼️ Виз получено за час: 14 из них детских: 3 взрослых: 11 итого за сегодня: 45
-
Вклейка неделю? Это когда было?
-
кризова \ дзвінок все в закріплених є
-
Я отправляла знакомыми с доверенностью ровно неделя с Одессы
-
о, а я думав що можна буде відслідкувати по ньому куди відправили мою справу. Я мабуть щось не так зрозумів. Ок, піду читну де взнати про офіс розгляду, щоб анкету заповнити
-
4-5 недель
-
Я бы так не сказал, средняя цифра как было 1600, так и осталась, на весь август и начало сентября)
-
Это я знаю, хочется знать сколько по времени +-, может стоит в другое место отправить паспорт
-
біометрію трекати не потрібно марна трата часу
-
В Кишиневе ее не вклеивают, они отправляют в Бухарест.
-
Королеву поховали , можно по работах розходитись)
-
Гайз, а було у вас таке що не трекались трек-номера, які прийшли після біометрії?
-
🤞🤞🤞🤞🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
-
Напевно відпуск кінчився в тих роботяг
-
Детки посыпались, ураааааа
-
+2 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 16.09 - 45 Дорослі - 33 Дитячі - 12
2 Feb 2023, 01:21
70780/258549
about 4 hours ago