Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А чоловік у вас отримав? Як довго чекали?
-
У вівторок сама віддала. Тиша
-
А...ну слава Богу 🙏 А то я уже расстроилась. Думаю: что ещё за "Comirnaty"🤔 Я не знала,что это - второе название Пфайзера. Всем спасибо за ответ И побольше сегодня виз,в том числе моим детям 🙏
-
Спасибо!
-
Та вже не знаю що й думати.Це не реально вже стільки дітей дивитися😩
-
Та тогда б закрыли программу да и все, просто бюрократия такая бюрократия
-
Поздравляю 🎉 Нет, я ж не говорю что они не работают, работают, вон вчера даже 70 с чем то было у нас тут счастливчиков...но хочется чтоб поактивнее 🙃
-
Дякую. Після вклейки. В нас термін паспорту до 2025. Більше не дадуть. Вже в Канаді зробимо нові паспорти, та нову візу. А на перший час і цього достатньо Всім дочекатись віз якнайшвидше
-
Та вже якось чесне слово і набридло дуже🤬🤬🤬Дивлюсь статистику і бідні люди лише дітей чекають,вже давно би виїхали.В декого навіть квартира оплачена там.Можливо вони це роблять для того щоб наші люди не виїжджали туди,чи що,я не знаю вже🤬🤬🤬🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Мені на цьому тижні прийшов реквест на паспорт і лондон розглядав То може не все так погано😅 Біометріку робила 3.08 Подала на візу 31.07 14.09 прийшов запрос на паспорт Подавала в дубай
-
Вітаю🙏🏻 А вам з запросом прийшло, на скільки дали візу? Чи це будете знати після вклейки
-
С одной
-
Всем привет) В passport request требование чтоб была одна пустая страница, имеется ввиду с одной стороны, или нужна с двух?
-
Comirnaty = Pfizer
-
Я думаю и следующая неделя будет не Уххх...похороны Королевы и все такое
-
Всем привет 👋 Мы наконец то получили одобрении на вклейку виз. Семейная анкета : 2 взрослых, 2 ребёнка. 29.07 биометрия во Львове (2 взрослых) 15.09 запрос на паспорта для 3-их Еще ждём на одного ребенка
-
Так. Я відправила 18 серпня в Чернівці , а назад з візою отримала в Рівне 30 серпня
-
У Вас є наклейка від вакцини. Та. Є назва.
-
Там написано Comirnaty
-
Ну вам же вклеили наклейку, там вся инфа
2 Feb 2023, 01:21
71487/258626
18 minutes ago