Тема: Хто довго очікує візу від Канади
Передісторія.
Я і моя родина ( Чоловік, дружина, дитина, дитина) дійшли до етапу відправлення паспортів.
-Ми отримали лист з запитом, що потрібно відправити паспорти, наші заявки пройшли. Ми відправили паспорти з додатковими листами , які отримали від посольства.( все одній посилці)
- Моя родина (дружина, дитина, дитина ) отримали повідомленя , що все Ок і ваші документи надіслані.
- Моя родина отримала паспорти з візами, через звичайне карго/кур’єром .
- Мій паспорт не надіслали.
- На протязі 2 місяців я писав листи в Анкару,Стамбул , заповнював скарги/форми через сайт, дзвонив у центральний офіс у Канаду. Але не отримував відповіді де мій паспорт, і коли я можу його отримати.
- Всі паспорти надсилаються до центрального офісу посольства Канади в Анкару. Після в VFC , а потім до заявників. Це для розуміння процедури.
Важливо!!!
- Щоб отримати свій паспорт, це був останній крок, поїхав до посольства в Анкару (Cinnah Caddesi No. 58, Çankaya 06690, Ankara, Türkiye)
- Без черги , на вході , розповів охороннику ситуацію ( натанглійскій мові) свою ситуацію.
Через 20 хвилин вийшов представник посольства і показав конверт з моїм паспортом. І повідомив що все окей і що через декілька годин вони відправлять мій паспорт до VFS Анкара (VFS Global - Ankara
maps.app.goo.gl/J21W3ozd1rQkdi3H7?g_st=ic)
- Відправився до центру VFC , пішки за 1 годину, і отримув свій паспорт з візою 😫😇🤗
!!!Висновок. Для отримання свого паспорта потрібно фізично прибути до консульства Аанади в Анкару.
Це не перший випадок. Чув історії , коли так само відбувалося і в Чехії.
Сподіваюсь, це вам допоможе! Слава Україні!!!