Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вклейка візи в Бухаресті 29 серпня особисто ( турагенція ) 14 вересня змінився статус в кабінеті 15 вересня готовий в візовому
-
Привіт, друзі! В мене сьогодні чудовий настрій, бо вчора я видихнула - Великий Рандом став на мій бік) Наша ситуація (4 дорослих, 2 дітей): 29/07 - здали разом біометрію (Львів) 1 та 2/09 - запит на вклейку віз для 3 дорослих 14/09 - запит на вклейку 4му дорослому (тобто, мені 😁 ) Діти - ждуньчики вже 1,5-2 місяці. ПС. Сорі! Вчора не мала часу написати( Чекаємо на дітей 🤞 І щиро бажаю всім нам отримати і реалізувати свої плани НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ.
-
Але добре в чьому всьому те , що отримав візу той з нас , від кого все залежить , тобто чоловік який буде шукати перший вакансію , продавати авто , та все організовувати. Я ми підтягнемось)
-
Что именно писали в кризис форму?
-
Всім знову здрасьте. Ми вчора з чоловіком так зраділи що нам щось прийшло , що не дуже розібралися що саме прийшло))) Так от. Здавали біо 13 серпня в Варшаві , Нас двое дорослих та двое дітей. Вчора отримав чоловік запрошення на вклейку. Виявилось що я та двое дітей ще не отримали. Сьогодні ми це зрозуміли розібравши на шматочки наш аккаунт ( він в нас один на всіх) та побачивши номери . У кожного свій. То я к вам в ждуни знов)
-
Всем терпения, нервов железных и надежды🙏
-
А может быть, что не одобряют из-за ошибки в анкете или это только рандом?
-
🙈🙈😭😭
-
З 04.04 чекаю двох дітей🤯
-
Вчора