Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У них на сайте написано средний срок рассмотрения 90 дней.. а у вас только месяц прошол..
-
когда сдавали?
-
Доброго дня! Наша історія 2 серпня заповнили аплікацію 18 серпня біометрія Будапешт 14 вересня passport request +1 віза Це для доньки 18 років, я мама ще чекаю)))))
-
Доброе, подскажите, пришли вот такое письмо The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220909TRANPKT66866 has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Embassy CVO. Regards, VFS Global Это ещё не забирать? Я правильно понимаю забирать паспорт с вклееной визой будет следующее письмо? Это что его отправили в пункт выдачи? ( отдавали и забираем лично, анкара)
-
Привіт👋 Поділіться будь ласка, хто скільки чекає паспорт з вклеєною візою, відправляли до Варшави!
-
Ви сплатили доставку як за один паспорт, кожен паспорт сплачується окремо..сам Дюссельдорф не вклеює візи,а відправляє на вклейку. Якщо вам прийшло повідомлення,що паспорт готов,то ви можете самі під'їхати до Дюссельдорфу и забрати його або сплатити доставку за ваш паспорт, у листі повинні бути реквізити для сплати доставки. Спробуйте ще зв'язатися з Дюссельдорским офісом по телефону
-
Ребята, допоможіть прояснити ситуацію. Відправили разом з чоловіком 2 паспорти, поклади чек всередину на відправку конверту (одна пересилка) назад кур’єром. Чоловіку паспорт прийшов (перед цим кожному на пошту прийшло повідомлення, що якщо ви оплатили кур’єра чекайте на відправку). - відправляли в Дюсельдорф - чоловіку конверт прийшов з Берліну Тепер не знаю, де шукати і як свій паспорт. Дякую за пораду! 🙌
-
Или даже 20 🤔 Толи 20 толи 30 🤔 Тут кто-то скидывал эту информацию с оф сайта