Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Нехай їдуть. Нас тут багато , другою хвилею поїдемо ))
-
Вот зашла в тик ток и подарят 6 видео Аля блогеров ,которые летят домой из Канады. Не их страна....🤯🤯🤯🤯🤯🤬🤬🤬🤬🤬
-
ТАК!) +1 Вітаємо!!!🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 31 Дорослі - 26 Дитячі - 5
-
+1 Вітаємо!!!🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 30 Дорослі - 25 Дитячі - 5
-
Это победа?
-
+1 Вітаємо!!!🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 29 Дорослі - 24 Дитячі - 5
-
У кого сколько по времени вклейка визы занимала?
-
🙋♂️
-
Всім привіт! Біометрія 19 серпня Львів. Сьогодні отримав запит на візу!
-
Ну якщо так як ви кажете,то чому батько і мати отримали візи.А дитина якій зараз 5 років чекає вже 4 місяць.Хіба цю дитину так конкретно перевіряють😁за її кримінальне життя😁
-
в Общалці - будемо вдячні t.me/speakingforwaiter
-
Я перепрошую , чи можу я додати ссилку на табличку , в який розписано все по провинціям , з цінами на житло , харчування та іншою інфою?
-
Чи ви питали навіщо у вас забрали паспорт ? Я уперше чую шоб без pasport request letter хтось здавал паспорт
-
Півроку позглядати дитину? Не ображайтесь, я не до вас звертаюсь, але я б хотіла побачити ту "дитячу"формулу🙄
-
я зберіг!) дякую велике)))
-
А я старался, html правил ) а тут удалили )
-
Якщо хтось в Кривому Розі - надіюсь Ви в сховищі або в іншому безпечному місці!! Бережіть себе!!!
-
Звідки ви взяли що до старих ніяк не доберуться???? Якщо заявка правельно оформленна і в людини все чисто по біометрії їй швидко приходить рішення. У тих у кого заявки сумнівні або є питання по біометрії візовий офіцер направляє в іншу структуру де людину провіряють від одного до шести тижнів. Потім заявка відправляється знову до візового офіцера . В середньому це займає 6 тижнів. Всі хто чекає більше їх заявки перепровірть. Дітей розглядають по іншій формулі. І ще треба враховувати що потік людей які вже прибули в Канаду дуже великий. Є органи які контролюють і інформують про зростання іммігрантів. Візи видаватимуть повільніше а особливо тим у кого все не так чисто ззаявкою. Інформація від людини яка працює в посольстві.
-
гугл Вам в поміч тут ВІЗА і ВКЛЕЙКА перепрошую дякую за розуміння
-
Мій чоловік здавав 26.07 Львів біометрія - теж чекає
2 Feb 2023, 01:21
73427/258544
a day ago