Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
кажу - лотерея
-
Сдавала в Мадриде 22.06. Запрос на паспорт - 29.06.
-
мені казали окремими швидше, ми подавались груповими , чекаємо ще 2візи
-
як показує практика - це не важливо інколи приходить всім заявникам сімейної подачі інколи приходить наприклад батьку, а мати з дітьми чекає далі
-
Нет разницы , правильно что вместе подавались , вы же семья
-
Маю ще питання. Мій чоловік сам подавав одну анкету на всю родину. Тобто на його аккаунті всі. Так само подавались і наши друзі ( дві родини) і всім все прийшло швидко , та одночасно на усіх членів родини. То може є різниця , подавати окреми запити чи з единого аккаунту?
-
мені прислали запит на мій паспорт через пару днів ще раз, а за сина і чоловіка відповіді нема, правда ми подавались груповою заявкою
-
від 1 дня до безкінечності
-
Нічого окрім "Мі вам дуже співчуваємо, чекайте, ваша анкета у пріорітеті" вам не скажуть
-
Скільки потрібно чекати після здачі біометрії ?
-
не звертайте уваги, мены прийшов запит пвспорта через 10 днів, чоловік і дитина чекають вже 1,5 місяці, а я чекаю з ними)))))))) реально лотерея
-
Зрозумів, дякую
-
Ждёмс, ДЕТСКИЕ АУУУУ!!!! купила еще один чемодан.
-
Коли писав запит у перше, після 2х неділь очікування, відповіли через 1-2 доби. 3 вересня надіслав запит повторно, тому шо прийшла валідація 30 серпня, вже 11 днів тиша
-
стандарта відповідь однакова для всіх
-
можете й подзвонити дзвінок платний толк практично такий самий як і від емейлу
-
Можливо хтось дзвонив ? Чи це теж немає сенсу
-
🥺🥺🥺чекаймо,вже може й нашим діткам прийде
-
дадуть стандартну відповідь - чекайте ви в пріоритеті толку 0 писати
-
Не треба божевільні , Вам ще адаптуватись у новій країні , то треба бути огірком)
2 Feb 2023, 01:21
73454/258596
about an hour ago