Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Задавали разом. Я вже візу отримала, а от людина з якою здавали, ні….
-
Всё то, очередь большая....мы ждём 145 дней уже . Молитесь и ждите 😂
-
Привіт всім. 9 червня Варшава біометрія і ніякого руху. В серпні подала через форму запит, сказали чекати і що відмітити справу терміновою. Може щось не те?
-
Почистил чат от сообщений не по теме. Сообщения не по теме, а это всё кроме ожидания запроса и вклейки, пишем сюда t.me/speakingforwaiter
-
От 10 минут до 2 месяцев. В среднем сутки
-
Хто з чоловіків 30.07 у Варшаві здавали біометрію,запит на паспорт отримали?
-
foiless просят только после получения запроса на паспорт How to get a foil-less visa Don't contact us unless we've sent you a letter to ask you for your passport. Once we ask for your passport, follow these steps to get a foil-less visa: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/get-visa.html
-
Вы досидитесь .Фол визу просят заранее через кризисную форму ,а не после уже запроса паспорта.
-
дякую!
-
Десь такі терміни
-
Через пару днів буде статус ready to collect і можна буде забирати
-
вітання! можливо, хтось підкаже. це вже третій мейл від vfs, у особистому кабінеті final decision змінився на approved + POE Introduction letter щодо ворк перміту отримав. все це впродовж декількох днів. чи означає це, що паспорт скоро буде готовий? бо всі так довго чекають і я не можу зрозуміти чи це так і повинно бути, чи просто процес швидший, аніж зазвичай😓
-
У меня такой статус был, как уже вклеили, через день забрал
-
Подскажите , пожалуйста, анкету на визу сдали неделю назад, сразу пришло подтверждение , что они получили документы. А запроса на биометрию нет , уже неделя прошла. У кого была такая ситуация?
-
Очікуйте зміну статусу наступного понеділка🤞🍀
-
Ну слава Богу що не місяці знову… Дякую, буду чекати тоді. В мене перша зміна 7/09, інших рухів не було.
-
Як раз сьогодні статус знов змінився на final decision September 12, 2022. Your application was approved. Тобто пройшло 10 днів.
-
Якщо комусь треба Відкрились всі записи у варшавський візцентр на жовтень
-
Не підкажете скільки днів було між валідаціями?
-
Те саме, але поки processing. Як у вас далі розгортаються події?
2 Feb 2023, 01:21
75559/258544
4 days ago