Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вже треба пакуватись
-
Пише до 13 листопада термін дії
-
Клуб анонимных ждунов😄
-
Так і буде))) група анонімних почесних ждунів
-
Вітаю вас щиро! Це коли ви здали біометрію?
-
Цікаво, а який термін її дії в такому випадку? 😁
-
Ох,чувствую встречу я большую часть ждунов в Канаде в общем кружке по интересам.."здравствуйте, меня зовут Эля и я.. почётный синеносый ждун"😁
-
Выше фото прикрепил, написано только туда где указано в первичной заявке
-
Доброго дня , ЦЕ СТАЛОСЬ , я отримала свою фоіл лес !! 122 дня очікування , я просто не вірю
-
Написано отправлять паспорт в ту страну куда туда где было написано в заявке
-
В Украине на загран не возьмёшь, в Канаде не знаю) плюс все равно нужна верификация личности)
-
на фото є номер паспорта ім'я та прізвище в теперішніх реаліях - решту для "кредиту" знайти "20 хвилин роботи"
-
Я месяц жду
-
Уточніть, будь ласка, Ваше запитання. Що означає «не там де подавались»? Запит приходить на електронну пошту і в кабінет на сайті імміграційної служби , а не на фізичну адресу
-
я видаляю копію паспорта
-
🙄на сайте такого не написано. Подаётесь вы, сидя дома, биометрию сдаете там,где находите свободную дату, паспорт на вклейку визы отправляете куда удобно
-
А зачем ? Что можно на визу кредит взять ?)
-
Для статистики Стокгольм/Лондон 17.05-аплікація 13.06-Біометрія 20.07-апрув 25.07-відправила паспорт для вклейки 12.09-паспорт прийшов у VFS, забрала дали до кінця дії паспорту. . Ще один апрув очікуємо
-
Доброго дня. Сьогодні 107 день очікування візи на дітей. Дозу алкоголю уже прийнято, тож я не переживаю і абсолютно спокійна)
-
Або французською
2 Feb 2023, 01:21
76183/258634
a day ago