Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Poland
-
Where you send? Which country? I think it’s all depend country to country Somewhere they paste the visa within one week
-
Жду с 13 июля)
-
100 %
-
Сайт ircc попереджує про технічні роботи
-
Повторююся вчотирнадцяте: не шукайте логіки опрацювання заявок - її не існує
-
Цікаво, може комусь буде, ми з дружиною чекаємо на візу з початку червня, а мій друг з дівчиною подалися в кінці липня і в пт обидва отримали візи. Цікаво як так виходить. Хоча я за них дуже рад.
-
Хелоу Ще питання Можливо , хтось , в цій групі посилав паспорти на вклейку, з Братислави (Словаччина) до Відня . Напишіть мені в лс, будь ласка, дякую
-
я мала на увазі , що якісь технічні проблеми або людський фактор...може оператор відклав заявку до "кращих" часів) а статус висить - в процесі) але я згодна, якщо б заявку завершили , то який би статус висів- approved?
-
Оксана, ви мене не так зрозуміли))) такого статусу немає ))) я так собі припустила... просто переклала на анг слово "закінчена" ...от і все... але у вас теж має бути віза але її немає...отож це якійсь збій скоріш за все...я дзвонила неодноразово і писала і оператори обіцяли передати мою заявку в Лондон , але поки що тиша...
-
якщо в процесі - віза буде, зявка не закрита (та і статусу такого нема, він придуманий)
-
я мала на увазі що її порахували закінченою...але це моє припущення тому що я вже чекаю майже 5 місяців без 3 днів...в мене теж статус - в процесі)
-
у нас в профілі 3 заявники: дитина 15 років (без біо), я здавала в травні (прийшов апрув без візи) і чоловік тепер у Львові. Син отримав візу до того, як чоловік здав біо. В чоловіка статус - в процесі. Ніякого закриття.
-
я знаю))) це я так образно переклала на анг))) такий статус тільки є у біометрії))) я мала на увазі що її порахували закінченою...але це моє припущення тому що я вже чекаю майже 5 місяців без 3 днів...
-
такого статусу completed немає
-
ні ні це не точно...це тільки моє припущення....яке тут вам виказували ,коли радили продивитись і-мейл...я так думаю, що мою анкету могли помилково завершити, після того як анкету чоловіка одобрили після підгрузки додаткових документів...
-
звідки ви дізналися про completed?
-
а в мене здається така ж історія ,що поставили completed після одобрення анкети чоловіка( ми в одному профілі)
-
Поехал в визовый центр и сам его забрал
-
Скоро до 1 ляма дойдет
2 Feb 2023, 01:21
76818/258544
3 days ago