Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ага😂😂сколько у вас?
-
Вы моих детей повезете, а я с вашими посижу🤣🤣🤣
-
Давайте поменяемся😂
-
Мы получили на детей, а сми нет🤣🤣🤣
-
20.05 була біометрія, 26.05 прийшов апрув нам з сином (йому 15, біо не здавав), але віз не було. Зверталася в кризову і 23.06 йому в кабінет прислали візу і дата апрува змінилася на 23.06. Я ще так і не отримала. Буду, мабуть, телефонувати.
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста. Отправили паспорта на вклейку неделю назад. Должно ли что-то прийти, что они доставлены? Или чего ожидать?
-
чищу
-
схвалено за 5 днів?
-
А можно и мне, пожалуйста 🙏
-
Удостоверение личности
-
Завтра їду у відень забирати візу. Для того щоб забрати візу, потрібен лише номер аплікації?
-
візьму ідею на розгляд адмінам
-
А можно ещё партнёров-иностранцев добавить в статистику. Ощущение, что их вообще перестали одобрять и отложили, чтоб настоялись((
-
Оо, супер! Спасибо за информацию. Напишите номер своей карты и cvv код 🔐
-
))) одесский юмор он такой 🤪
-
Кажуть допомагає покласти кошти на рахунок доброї людини, наприклад як я .
-
Арестович вам підійде😀
-
Такая же ситуация... Хоть какой-то апдейт за 3 месяца в кабинете😂
-
Теж таке,вже аж почала переживати.
-
Привіт Варшава - загадкове місце) час від отримання треку до готовності паспорта тиждень або два. Але треба врахувати, що якщо подаєш по запису особисто, то від подачі до трека від декількох годин до днів п'яти десь, а запис можна піймати через 2-3 тижні. От і плюсуєм. Якщо поштою відправляти, то аналогічно - від доставки паспорту до візового до отримання треку останніми днями 15-16 днів. Раніше був тиждень, як і найближчий запис на особисту подачу.
2 Feb 2023, 01:21
76854/258601
about 17 hours ago