Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Запис. І самі пишуть записуємо через спеціальні програми. Та що допоможуть записати
-
думаю ми всі в цих групах хочемо позбутися цих статусів....
-
Так само неможна самостійно податись у Варшаві паспорти. А різні фізичні особи з України пачками заносять паспорти, причом регулярно.
-
Такі статуси))) з радістю їх познімаю. Вони навіть не моі, а моіх малих спиногризів. Навіть не здогадуються, як їх в цій групі величають)
-
Ну ви не думайте так зразу)))Зараз по статистиці бачимо що Львів швидко видає візи.Якщо ви один то є можливість що скоро,але якщо у вас сімейна анкета то мабуть будете тут разом з нами🤣
-
Это беда. В группе этих горе-бизнесменов банят сразу
-
Запис чи місце???? Чую де дзвін, але не знаю де він. Повторюю, якщо не знаєте як все працює, то не вводьте людей в оману.
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Да зайдіть на OLX і подивіться. Біометрія Львова, запис
-
моя повага і шана Вам)))
-
Якщо не розібрались в питанні то хоч дурниць таких не пишіть.
-
Майстер верховний недоторканний ждун
-
стандартно думаю 1-2 дні це ж внутрішня пошта країни
-
Це не глюк. Наші фірми прокладки та кур’єри положили сайти Варшави та Львова через боти і спеціальні програми. Та продають місця на OLX
-
З Німеччини
-
залежно звідки з Аргентини наприклад - +-7-12 робочих днів з Чехії - 2-3 дні
-
Який я везучий то я теж буду довго чекати це лише початок
-
Еще дают и при залете... блин ну капец.
-
Всем привет ! Кто отправлял паспорта на вклейку в Берлин или дюсельдорф ? Именно отправлял курьером , сколько заняло времени ?
-
Ого,багато😁Вибачте я не хочу образити,просто ми тут по 100 і більше чекаємо😢
2 Feb 2023, 01:21
77068/258562
a day ago