Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Пишіть ще, дзвоніть. Зрозумійте - вашу заявку вже можуть не відкрити. Вона у них в компліт чи щось таке. І пошукайте на пошті листи за цю дату. Вам можливо фоіл лесс пришла і скоро згорить
-
У соседей прочитал, что в Варшаве больше не нужно записываться на сдачу паспорта. Есть уже опыт личного завоза без записи?
-
Нет, случай не тепичный. Проскакивало упоминания, что иногда такое бывает. Но очень редко. Надо на новую потом подаваться заново уже в Канаде
-
Усім привіт. Нарешті дочекались, ось як це було.. 04.05. - Створив анкету За лічені години зразу й прийшло, що можна їхати на біометрію. 17.05 - Поїхав здав біометрію в Хельсінки 20.06 - Прийшло повідомлення про те що можу везти паспорт на вклеювання візи. 23.06 - Завіз паспорт особисто в Хельсінки 23.08 - Прийшло повідомлення " Your application was approved" Пару днів і нічого. Відслідкував паспорт, було написано що його відправили з Лондона але не вказано куди. 30.08 - Подзвонили з Хельсінки, сказали що можу приїжджати забирати. 09.09 - Прийшов Work permit на почту. Доречі: створювали з жінкою кожен по анкеті, а не так як роблять один за всіх, робили все разом і в один час, і прийшло нам все в один час. Візу відкрили до кінця паспорта, але паспорта залишилося не багато тому на 2,5 роки. Усім бажаю успіхів і терпіння. Якщо дуже довго вже чекаєте не зволікайте, пишіть їм дзвоніть.
-
Тоже в Стамбуле
-
Тут ждёшь два месяца и думаешь че за фигня? а люди с самого начала открытия программы ждут 😢 мне так жаль
-
Нечего. Сроки обработки очень длинные. Подобная ситуация у многих. Одобрят, но надо ждать. Возможно очень долго.
-
Привіт, хлопці, будь ласка, будь ласка, якщо хтось тут може допомогти мені зрозуміти, що відбувається з виїзною візою, яку я отримав із дружиною, двома синами та бабусею 4 місяці тому і досі триває!!! мої заявки в офісі Великобританії! чи може хтось відповісти мені, що мені потрібно зробити, щоб отримати візу? я дзвонив їм багато разів і багато разів писав їм у веб-формі, і відповідь чекай, чекай, чекай!!! до речі всі ми громадяни України . Дякую
-
Админы самодуры. Но они теряют свою власть в общалке) Просто пожалуйста туда. Часто пропускаем что-то мелкое, но если тема потенциально стрегерит срач на 100-500 сообщений, то это чистится.