Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Может кто сталкивался с такой ситуацией… Девушка так обрадовалась , что есть свободное окошко на биометрию , что записалась , и только потом увидела , что на сегодняшний день и через час 🙈С Украину в Варшаву , к сожалению, за час она не добралась ))) а дальше не даёт программа ей записаться , пишут лимит исчерпан . Что делать ? ) Может кто то был или слышал о такой ситуации ))
-
Доброї ночі. Дівчата (мами у розводі) підкажіть будьласка. Потрібен дозвіл від колишнього чоловіка на вивіз дитини закордон , а саме у Канаду)) Але я не хочу щоб він знав у яку країну летимо. Так можливо взагалі , чи в дозволі обов’язково треба зазначити куди саме він дозволяє летіти?
-
дякую🤯
-
лист після біометрії, чи вклейка ? бо біометрія 31.08, і ще нічого нема на пошті, дякую за відповідь
-
дякую)))
-
Как и все от 1 дня до бесконечности
-
Привіт,🇨🇵 подача у франції, скільки після біометрії чекають, і скільки вклейка займає Париж? дякую
-
Я оце думаю, а якщо вислати паспорт дитини з листом на візу свою... якщо ж є дозвіл...
-
Ну в мене поїзд пішов. Свій пампорт ще в червні здала, так не зробила. Тепер тільки чекати
-
Пишуть, шо можна відправляти паспорт зі своєю візою, можуть і дитині дати...пишуть тут в чаті. Сама сижу чекаю дитині візу. Думаю)
-
Спасибо)