Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Панове, бачу ви вже на дальньому етапі, проте підкажіть найпростіше: Як зареєструватися на біометрію у Львові? Жоден з 3 варіантів запропонованих на сайті не працює.
-
Зрозуміло. Як і все у цьому процесі😁. Дякую.
-
10.05 теж тихо та “дуже срочний прiоритет”
-
12.05 біометрія і тихо
-
зараз буде спам)
-
Они правда хорошие последние несколько дней)
-
Мои дети получили визы им пришло и пришло мне хотя у меня визы нет
-
від 1 дня до безкінечності
-
Підкажіть, будь ласка, хто моніторив тривалість етапу background check, як довго займає часу? Звісно, то індивідуальна справа, і може бути по-різному. Цікаво. В мене на цій стадії висить зараз.
-
Ага. Посмотрите новости. Расслабьтесь... 😅
-
А ті хто ждуть довго дорослі, у вас багато відвідувань країн за підзвітний в анкеті період? Я думаю може вони запроси в ті країни відправляють і в залежності від швидкості відповідей йде обробка? Ну так, припущення…
-
А мне вместо визы прислали на электронную почту письмо какие действия по ковид 19 при приезде в Канаду😭😭а пока письмо не открыла ручки так радостно дрожали
-
Сегодня прям бьёт из рога позитива))) Выходные. Забудьте на время о визах. Расслабьтесь, погуляйте, новости посмотрите. В общем проведите приятно время. Быстрее всеравно не будет.
-
127 дней прошло после сдачи биометрии 🙋♂)
-
118 від заявки на дитину😤6 листів,5 дзвінків і поки що тиша😩😢
-
150, ещё не определился 🤣
-
Добрий день, хтось відправляв паспорт на вклейку у Відень з Чехії ?
-
Доброго дня ! Підкажіть будь-ласка в яких містах окрім Анкари, Лондона, безпосередньо вклеюється віза (маю на увазі Европа)?
-
На сторінці сайту Канади де можна звертатись в кризовій ситуації є окреме посилання на звернення щоб лишити жалобу, подяку чи зауваження в роботі. Хтось пробував в такий спосіб звертатись щоб повпливати на ситуацію з затримками?
-
В мене якраз вдома є вінішко і єгер😅😀😀😀
2 Feb 2023, 01:21
77740/258638
about 21 hours ago