Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ворк перміт видають вже у самій Канаді з моменту коли ви приземлились у аеропорт Канади, але сама віза гідна до строку закінчення паспорта . - Так я зрозуміла .
-
Доброї ночі, підкажіть, будь-ласка, оплату про зворотню доставку можна робити тільки в банку чи то можна якось самому заплатити через аплікацію, бо не можу розібратися з ти Swift переказом, там є bank account name i bank name, що потрібно зазначати і ще питання чи в описі переказу потрібно зазначати своє прізвище? Дякую за відповіді) Here are the details for bank transfer: Bank account name: VFS Global Poland Sp. z o.o., ul. Chłodna 51, 00-867 Warszawa Bank name: Bank Handlowy w Warszawie S.A., ul. Senatorska 16, 00-923 Warszawa BIC/SWIFT Code: CITIPLPX IBAN Number: PL75103015080000000817777007 A formal receipt will be generated for every completed transaction.
-
И ещё вопрос если можно - в форме согласия на обработку персональных данных писать адрес прописки или текущее нахождение? Просто подавались мы ещё в украине, но сейчас уже в Польше. И в конце там есть ещё графа город и страна- что в таком случае писать туда ? Спасибо !
-
Подскажите плиз. Буду отправлять на вклейку в Варшаву. На какой из этих двух адресов с их сайта отправлять : Address Visa Application Centre Address 1: Chlodna 51, 22nd Floor, Warsaw 00-867, Warsaw Trade Tower Address 2: Chlodna 51, 32nd Floor, Warsaw 00-867, Warsaw Trade Tower ? Спасибо
-
Нинадо ничего запрашивать распечатывать паспорт риквест добавляете 2 фотки и консент форм и отправляете и ждёте свой проездной документ
-
Доброї ночі. Хто знає як відслідковувати паспорт по трекінговому номеру? Дякую.
-
Такого не буде 🤦🏻♀️ По цій програмі навіть з візою на 10 років безперервно Ви можете перебувати 3 роки. Далі або в процесі переробляєте документи, якщо вирішуєте там залишитись
-
Змінились правила. Тенденція така, що ті хто створюють заявку пвсля 1 липня отримують таку. Одна дівчина писала, що як пощастить. Є випадки після першого липня до кінця дії паспорту. Multi. Але все ж таки, більше я бачила саме робочу
-
Ну тоді робоча буде скоріш за все на три роки. Це скрін де пишеться в заявці, яка віза