Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую) Форму заповнив)
-
Варшава
-
Щиро дякую вам пане. Бо я не міг зрозуміти що значить відправлений до cvo .
-
Примите поздравления!!! Где биометрию сдавали?
-
Там бюрократична мова
-
Передано в визовый центр с вклейки. Следующее письмо ready for collection и можно забирать или отправят курьером, если оплачивали
-
Скажіть будь ласка що значить The decision envelope for your application, tracking ID No. ### has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Regards,
-
Доброго вечора! Діло наступне: 03.08 Відправили резюме 30.08 Відбитки у Варшаві 07.09 Лист про підтвердження біометричних даних і одразу через годину запит на вклейку візи в паспорт. (Для дружини) 08.09 Лист про підтвердження біометричних даних і запит на вклейку візи в паспорт (Для мене) Подавали для трьох осіб, 2 дорослих і 1 дитина. Запит для малюка ми поки що не отримали... Хтось був тут писав, що відправляв свої паспорта з паспортами дітей (в дітей не було запиту) і отримали візи для всіх. Сидіти чекати 156 днів, (буду супер ждун) рішення для малюка, чи відправляти всі 3 паспорта одночасно? Поділіться досвідом будь-ласка! Велике дякую!
-
Готово)
-
Так точно)
-
Отчет: Заполение анкеты: 16 июля Биометря: 3 августа Реквест: 8 сентября (только что прочитал почту)