Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как в Варшаве отправить паспорта на вклейку, и что для этого надо?
-
У чоловіка 140 сьогодні
-
Ага У нас тоже самая . В тот же день пришло сабмитед био ! Но все равно с 05.04 ждем !
-
У меня после био Submitted сразу появился и все….
-
Нет конечно 🧐
-
Подскажите пожалуйста, девушке пришло сообщение про ворк пермит, а мне нет хотя мне вклеили визу раньше. Вп выдадут и так в аеропорту, без письма про него? В анкете указывал что собираюсь работать в Канаде
-
Хто здавав біометрію у львові 15.07 і отримав паспорт реквест або фоіл лесс?
-
Submitted?
-
157 день 🤦🏻
-
дякую!
-
Немає зворотньої доставки до Варшави з Відня
-
навіть якщо зворотну доставку замовляти?
-
У Відень треба буде самому їхати забирати
-
панове, як думаєте, краще з Варшави (я тут знаходжуся) у візовий центр Варшави поштою паспорт надіслати чи у Відень? (щоб швидше прийшла вклейка)
-
Зараз вже можна, раніше було заборонено, але платіж з країни я так і не змогла зробити, може зараз вони щось і цьому поміняли але я не знаю
-
Дякую . Питався , на одній пошті кажуть можна відправляти , на другій кажуть , що не можна . А термін нібито 10-14 днів
-
На 90% впевнена що можна, але питайте на пошті вони все вам розкажуть як на сайті інфу не знайшли, але розраховуйте що вантаж тільки з України буде тиждень їхати (як мінімум)
-
Укрпоштою можна ?
-
Але це нуу дууууже запарно тому рекомендую через служби відправляти, боо до Відня цілу вічність цей паспорт їхав з України, тому відправляйте в Бухарест і буде вам щастя
-
дякую! це оновлення інфи 2 тижні тому люди не змогли відправити
2 Feb 2023, 01:21
79890/258635
about 8 hours ago