Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Так .Уже получила жінка нвістка і троє дітей а чоловікові немає притому що прийшло дві валідації і ворк перміт а запроса на вклейку немає писали звонили одна відповідь ви в пріоритеті чекайте
-
Я сьогодні тут в групі читала прогорніть вверх і там писали тому цікавлюся бо мій чоловік чекає більше як 8 місяців і думаємо що робити
-
Були конкретні випадки ? Я не зустрічав розповідей про таке.
-
Але кажуть що можуть бути проблеми в аеропорту якщо не анолювати заявку по якій немає реквесту
-
Нічого не змінилося.
-
А що з першою заявкою
-
Добрий вечір. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 +1 Ми нарешті дочекалися реквесту наймолодшому. 6 місяців нервів і ось сьогодні реквест.❤️❤️❤️ Офіційно, більше не ждуни. Вся сім'я ( 3 дорослих і 4 дітей) з візами. Всім бажаю успіху і швидких віз.🌠 Дякую всім за допомогу, адмінам за створення такого телеграмм каналу.🙏
-
Здравствуйте, да. Там есть графа «внести изменения в мою заявку» как то так
-
Поняла, спасибо!
-
Всім привіт! Підскажіть, будь ласка, якщо подавати другу заявку, де робить аккаунт для чоловіка іноземця? Окремо нову? Або в моєму акаунті, бо я основний заявник...але я отримала візу...не можемо розібратися...але терпець урвався: чекаємо йому 7й місяць, 4 раза дзвонили, 2 рази писали- кажуть, чекайте...